Regionaal

Regionale bijeenkomsten toegespitst op jullie inbreng, dat is wat wij als OmgevingsPlatform te horen kregen op de vraag: “Hoe kunnen we gezamenlijk aan de slag met de Omgevingswet?”. Dit hebben wij opgepakt en er is een workshop ontwikkeld van een dag.

Je bent welkom vanaf 9:00 uur en wordt ontvangen met koffie/thee. Om 9:30 gaan we aan de slag. 

  • Opening, kennismaking en ervaringen delen: waar staat u nu met de Omgevingswet? Welke uitdagingen heeft u op uw bordje liggen?
  • De omgevingswet benaderen als gedrag- en cultuurvraagstuk: redeneren vanuit belangen, rollen, archetypes en gedragsstijlen.

13:00 uur – Pauze
14:00 uur – Masterclass

  • Twee Parallelle masterclasses:
        1. effecten voor jouw implementatieprogramma
        2. participatie 
  • Opbrengst van de dag verzamelen
  • En nu aan de slag!

15:30 uur – Afronding

WAAR EN WANNEER?

23 oktober – Gemeente Assen – inschrijven is nog beperkt mogelijk.
Inschrijven voor Almere en Nissewaard is niet meer mogelijk.

Binnenkort worden nieuwe datums en locaties bekendgemaakt. Voorkeur om dit in jouw gemeente te laten plaatsvinden? Geef het aan ons door via info@omgevingsplatform.nl.

Het is ook mogelijk om de workshop te geven voor een gemeente of enkele samenwerkende gemeenten. De inhoud wordt altijd in overleg samengesteld. Ook deze wens kun je doorgeven aan ons team via info@omgevingsplatform.nl.

Per bijeenkomst is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

DOOR WIE?
Hans van Gurchom en Tom Vaessen begeleiden deze workshop.  beide hebben een brede ervaring op het gebied van samenwerken en cultuurverandering.

 

 

 

 

VOOR WIE?
Voor iedereen die professioneel aan de slag gaat met de Omgevingswet. Wat betekent de cultuurverandering waarover wordt gesproken voor jouw organisatie, afdeling, collega’s…

WAT KOST HET?
De onderstaande kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en een consumptie na afloop.

Zonder korting: € 295,-

Leden van VBWTN, of deelnemers met een kortingscode van Connecting Colours, InterConcept, Tom Vaessen of Kriegsman consultancy: € 195,-.

€ 95,- voor een jonge professional (geboren in 1983 of later) die wordt meegenomen door een oudere collega.
Wanneer je gebruik maakt van deze regeling vul je in het aanmeldformulier bij ‘Neemt u een jonge professional mee?’ de naam, geboortedatum en het e-mailadres in van de jonge collega.

Alle prijzen exclusief BTW.

AANMELDEN
Meld je hier aan, je komt direct uit bij het aanmeldformulier.